Νέα του ιστοχώρου

Βραβεία σε μαθητές του Λυκείου "Νέα Παιδεία" στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος

 
Φωτογραφία School Admin
Βραβεία σε μαθητές του Λυκείου "Νέα Παιδεία" στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος
από School Admin - Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016, 10:36 μμ
 

Οι μαθήτριες του Λυκείου «Νέα Παιδεία», Σκαμπέλα Πάτρα της Β ́ τάξης και Βαμιεδάκη Αφροδίτη της Α ́ τάξης διακρίθηκαν στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ ́ Αθήνας, σε συνεργασία με τον Οικολογικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου «ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ» για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Στην ειδική εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων και επαίνων που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 η μαθήτριά μας Σκαμπέλα Πάτρα βραβεύτηκε με το 3ο βραβείο για το ποίημά της «Φουρτουνιασμένη θάλασσα», ενώ η μαθήτρια Βαμιεδάκη Αφροδίτη με το 3ο βραβείο για το διήγημά της «Αναμονή».

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 35 σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ ́ Αθήνας με 103 πρωτότυπα κείμενα (Ποιήματα και Διηγήματα) και όλοι οι μαθητές έλαβαν έπαινο συμμετοχής.

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριές μας για τα βραβεία που απέσπασαν χάρη στη δημιουργική, καλλιτεχνική τους κλίση και τους ευχόμαστε όλες οι προσπάθειές τους να στέφονται από επιτυχία.

Το Γραφείο Τύπου

των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία»